7 روز هفته 24 ساعته پاسخگوی شما هستیم.
بوبور آیام، صبحانه سنتی اندونزی است. در این خوراک محلی، برنج را با گوشت یا مرغ خرد شده (که با ادویه و چاشنیهای مختلف طعمدار میشود)، سرو میکنند. در کنار آن، از پیاز خرد شده، موسیر سرخشده و ترد، کرفس، تونگ، سویای سرخ شده، کلوچههای تخممرغی چینی، سس سویای شور و شیرین هم استفاده میکنند و گاهی اوقات آب مرغ و کروپوک کنار آن سرو میشود. هرچند بوربور آیام، تند نیست اما در اول صبح، برای معده، خوراک بسیار سنگینی است.
منودو از دهه 1930 صبحانه سنتی مکزیکیها بوده است. آنها این غذا را برای سرحال شدن اول صبح و پریدن خماری خواب، درست کردند. منودو یک سوپ سنگین است که با معده گاو، سر گاو، پاچه، بههمراه ادویهها و فلفل قرمز درست میشود. این صبحانه پس از آماده شدن، حالت ژلاتینی بهخود میگیرد. دقیقاً همان چیزی که اول صبح به آن نیاز دارید.
آکی میوه بومی جامائیکاست. ظاهر این میوه عجیب است اما درصورتی که بهصورت نارس خورده شود یا بهشیوه نادرستی تهیه شده باشد، ممکن است شما را بیمار کند. آکی، حاوی مقادیر بالای هیپوگلیسین است؛ سمی که میتواند باعث استفراغ شدید، درد و گرفتگی عضلات، تعریق و اسهال شود. حتّی آبی که برای جوشاندن آکی استفاده میشود باید دور ریخته شود؛ چون بهطور بالقوه سمی است.
پوسته این شیرینی سنتی فنلاند، از چاودار و داخل آن فرنی برنج غلیظ است. میتوانید آن را به همین صورت بخورید یا با چیزی همراه کنید. رایجترین چیزهایی که با پای کارلیان همراه میکنند، شکلات، خامه، کره و تخم مرغ است. برخی افراد، ماهی قزل آلای دودی و رِیندیر (گیاه گلسنگ شمالی) را هم با این شیرینی همراه میکنند.
در پرو، ماهی خام را در ماریناد (آهک و آبلیمو) میخوابانند و با آن سِویچه (سوپ سرد سبزیجات) درست میکنند. به مایع باقیماندهای که ماهی در آن خوابانده شده بود «لچه د تیگره» میگویند. بیشتر مردم پرو مقدار زیادی فلفل تند یا حتی کمی از تکههای ماهی به این مایع اضافه میکنند. بهخصوص افرادی که کسلی دارند، این مایع را برای صبحانه مینوشند. آنها اعتقاد دارند که این نوشیدنی، ویژگی جوانسازی دارد و حتی آن را «لِوانتا موئرتوس» نامیدهاند یعنی «مردگان را زنده کنید».
کلیه حقوق سامانه متعلق به دکتر تیکت | drticket.ir می باشد